logo

HRVATSKA / OTOK KRK

KAKO REZERVIRATI


1. Odabir usluge

Iz naše ponude izaberite smještaj ili uslugu koju želite rezervirati. Kad pronađete odgovarajući smještaj ili uslugu kliknite na ˝Rezerviraj˝.


2. Slanje upita

U formular za rezervaciju upisujete Vaše osobne podatke kao i podatke o ostalim korisnicima rezervacije. Za slanje upita kliknite na Pošalji.


3. Dobivanje informativne ponude

Nakon zaprimanja Vašeg upita, odgovoriti ćemo vam kroz 24 sata (48h u slučaju vikenda) sa informativnom ponudom vezanom uz smještaj koji ste zatražili.

Ukoliko ste odabrali otvoreni upit bez specificiranog smještaja ili ukoliko je zatraženi smještaj iz bilo kojeg razloga nemoguće rezervirati, poslati ćemo Vam informativnu ponudu sa alternativnim smještajem.


4. Dobivanje službene ponude

Ukoliko prihvaćate informativnu ponudu, nakon što nam pismeno odgovorite da ju prihvaćate, poslati ćemo Vam službenu ponudu sa brojem bankovnog računa na koji je potrebno izvršiti uplatu akontacije.


5. Potvrda rezervacije

Nakon uplate predujma i slanje kopije uplate na naš email, poslati ćemo Vam službenu potvrdu rezervacije s kojom ćete na dan dolaska doći u našu poslovnicu na adresu Frankopanska 36.


6. Plaćanje preostalog iznosa

Po dolasku u poslovnicu, uz registraciju sa predočenim dokumentima, izvršiti ćemo naplatu preostalog dijela iznosa za smještaj koji ste rezervirali.